Leijonien uusi koti

Discovery Finland on solminut kuuden vuoden (2020-2026) mittaisen sopimuksen Suomen Jääkiekkoliiton kanssa. Pitkän yhteistyön myötä TV5:sta ja suoratoistopalvelu Dplaystä tulee Leijonien uusi koti.

Leijonien kaikki maaottelut nähdään TV5:lla ja Dplayssa. Sopimus sisältää naisten ja nuorten MM-kisat, kaikki maajoukkueottelut sekä turnaukset. Pakettiin kuuluvat myös miesten EHT-turnaukset kuten Karjala-turnaus ja Nordic Cup sekä kaikki miesten maajoukkueen ottelut.

Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen on tyytyväinen Discoveryn kanssa rakennettavaan tulevaan yhteistyöhön. 

- Discoveryn tarjoama paketti on kokonaisuutena erittäin kattava. Kaikki nykyään vapailta kanavilta nähtävät ottelut ovat jatkossakin vapaasti katsottavissa, Nurminen avaa juuri solmittua sopimusta.

Suomen Jääkiekkoliiton kanssa tehdyn sopimuksen lisäksi Discoveryllä on Olympialaisten oikeudet, joten vuoden 2022 Pekingin talviolympialaisten kiekkohuuma nähdään myös Discoveryn kanavilla. Tuoreen kiekkopaketin sekä Olympiaoikeuksien myötä TV5 ja Dplay ovat kiekkokansan uusi koti. 

- Jääkiekko on intohimolaji ja me Discoveryllä haluamme palvella lajin faneja parhaalla mahdollisella tavalla. Tuomme tarjolle enemmän Leijonia kuin koskaan aiemmin ja olemme todella iloisia, että voimme näin jatkaa myös vahvaa urheilutarinaamme, toteaa Discovery Finlandin toimitusjohtaja Leah Hooper.

Tuoreen sopimuksen myötä kaikki merkittävimmät ottelut nähdään ilmaiseksi TV5:lla sekä suoratoistopalvelu Dplayssa. 

- Leijonat on Suomen arvokkain urheilubrändi ja jääkiekko seuratuin urheilulaji. Kyse on siis kiistatta tavoitellusta urheiluoikeudesta. Meille Discoverylla onkin todellinen ilo ja kunnia saada olla Leijonien koti uudella vuosikymmenellä, iloitsee Discovery Finlandin urheilupäällikkö Antti Haajanen

Kattava kiekkopaketti luo houkutteleman ympäristön myös mainostaja-asiakkaille.

- Urheilu ja erityisesti jääkiekko puhuttelevat suomalaisia erityisellä tavalla. Olemme vahvan urheilutarjontamme myötä saaneet uusia katsojia kanavillemme, ja ainoana kaupallisena toimijana myös tavoittavuutemme on kasvanut. Uusi massiivinen kiekkopakettimme luo jälleen uusia mahdollisuuksia mainostajillemme, ja kasvun tarinamme saa jatkoa, fiilistelee Discovery Finlandin kaupallinen johtaja Elina Valtia.

***

Ohjelmayhteistyö maajoukkuejääkiekossa takaa brändillenne pitkäaikaisen ja laajan näkyvyyden sisällössä, joka herättää varmasti tunteita. Näkyvyys on mahdollista räätälöidä monipuolisesti tarpeidenne mukaan, joten ole yhteydessä, niin rakennetaan juuri teille sopiva paketti!

 

 

Yritys

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) on globaali media- ja viihdeyhtiö, jonka kanaviin Suomessa kuuluvat vapaasti katsottavissa olevat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC ja suoratoistopalvelut discovery+ ja HBO Max. Yhtiöllä on lisäksi Suomessa maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery, Travel Channel ja Food Channel sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2.

 

Yhteystiedot

Warner Bros. Discovery
Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki
Meclu Business Baana, 2 krs.
 
Vaihde: +358 20 787 0850
Y-tunnus: 1776464-8