Luovat ratkaisut

Erittäin korkean huomioarvon ratkaisu, joka esitetään aina katkon ensimmäisenä – premium mainospaikalla.

VIP-spotissa kanavan jatkuu-tunnisteesta siirrytään animoidun integraation kautta mainostajan spottiin. Näin mainostaja pääsee kiinni kanavailmeeseen. Vip-spotti voidaan toteuttaa kaikilla kanavillamme (TV5, Kutonen, Frii, TLC).

Miksi Vip-spotti?

  • Huomioarvoltaan ylivoimainen
  • Yllättää katsojan positiivisella tavalla
  • Visuaalisten mahdollisuuksiensa takia erittäin pidetty
  • Mahdollistaa brändin esittelyn näyttävästi ja monipuolisesti – myös taktisesti

 

Mukaan kotimaisiin ohjelmiin kustannustehokkaasti

Mahdollisuus päästä mukaan rakastettuihin kotimaisiin ohjelmiin asiakkaan valitsemana ajankohtana. Yhteistyötunnisteet näkyvät kelluvasti DF:n valikoimissa kotimaisissa ohjelmissa.

Optimoitu tavoittavuus

Kelluvalla ohjelmasponsoroinnilla yhteistyötunniste on monipuolisesti mukana myös Discoveryn kansainvälisissä ohjelmasisällöissä. Näin saadaan optimoitua kampanjan tavoittavuus. 

TRP-takuutettu

Kelluvalla ohjelmasponsoroinnilla on aina TRP-takuu.

 

Kuluttajien top-of-mindissa

Pitkäkestoisella kelluvalla ohjelmayhteistyöllä pidetään brändi kuluttajien tietoisuudessa ja vaikutetaan ostopäätöksiin. Kampanjan minimikesto on kaksi kuukautta.

Kustannustehokasta

Always On –brändinäkyvyys on aina edullisempaa kuin spottimainonta, joka tekee siitä erittäin kustannustehokkaan tavan mainostaa televisiossa. 

Tavoittavuustakuu

Always On –brändinäkyvyydelle annamme aina tavoittavuustakuun. Mikäli arvioitua peittoa ei saavuteta myydyillä terpeillä, kampanjaa jatketaan niin kauan, että peittotavoite saavutetaan.

 

Elokuvien yhteydessä brändi pääsee katsojan top-of-mindiin mukavan leffaillan yhteydessä rentoutuen. Leffayhteistyöllä varmistat paikkasi elokuvien yhteydessä. 

Yhteistyötunnisteilla saadaan brändille tehokas peitto ja tavoittavuus, sekä paras mainospaikka TV5:n, Kutosen ja Friin elokuvissa. 

 

Visuaalisesti kiinnostava mainos, joka täydentää kampanjakokonaisuutta mieleenpainuvalla tavalla!

Ticker on animoitu äänetön mainos, joka näkyy ohjelman ”päällä” 10 sekuntia kerrallaan. Ticker esittelee tuotetta ja tukee kampanjaa muistuttavana elementtinä. 

Tickerissä on mahdollista käyttää taktisia elementtejä.

 

Kiinnostuitko luovista ratkaisuistamme ja haluatko saada esimerkkejä toteutuksista? Ota yhteyttä myyntiimme!

Contact Us

Yritys

Discovery Finland on tv-yhtiö, jonka kanaviin kuuluvat vapaasti katsottavissa olevat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC sekä suoratoistopalvelut discovery+ ja Eurosport Player. Yhtiöllä on lisäksi maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery, Travel Channel ja Food Channel sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2. Discovery Finland on osa globaalia mediayhtiö Discovery Inc:ia.
Y-tunnus: 1776464-8

Yhteystiedot

Discovery Finland

Mechelininkatu 1a, 2. krs 00180 Helsinki

Vaihde: +358 207 870 850