Suomalainen menestysresepti

TV5:lla ja Dplayssa kesällä 2019 esitetyssä Suomalainen menestysresepti -ohjelmassa seurattiin uusien ruokainnovaatioden matkaa kohti kauppojen hyllyjä.

Ohjelmaidea lähti S-ryhmän mietinnöistä miten edistää hyvin uusien tuotteiden syntyä markkinalle. Lisäksi tunnistettiin pienyritysten haasteet edetä hyvien ideoiden kanssa niin että tuotteet yltävät kauppoihin.

Suomalainen menestysresepti -ohjelman jokaisella jaksolla oli oma teemansa ja kilpailijoille annettiin tehtäviä, jotka auttoivat heitä kehittämään tuotettaan eteenpäin. Kilpailun finalistituotteet ja erityisesti tekijät niiden takana saivat aikaan valtavan kiinnostuksen. Ihmiset rakastavat hyviä tarinoita, ja tässä tapauksessa tarinat kantoivat tuotteet aina kaupan hyllylle saakka.

Menestysreseptituotteiden lanseeraus oli S-ryhmän päivittäistavarakaupoissa syksyn näkyvin tapaus. Tv-ohjelma mahdollisti tuotteiden taustoituksen niin, että asiakkaat kiinnostuivat tuotteista jo etukäteen. Kilpailun voittaja, Leivon Leipomon kaura-siemenpyörykkä Boltsi ampaisi heti kirkkaasti myydyimmäksi kasvispyörykäksi. Uutuustuotteen monikertainen myynti aikaisempaan markkinajohtajaan verrattuna on täysin poikkeuksellista. Kohu ja innostus siitä, että asiakkaat pääsevät maistamaan sarjan tuotteita ylitti kaikki odotukset ja rikkoi moninkertaisesti myyntiodotukset.

Yhteistyön tavoitteena oli luoda Suomalainen menestysresepti-ohjelmasta ilmiö eli puheenaihe. Tässä onnistuttiin erinomaisesti ja kaikki osapuolet saivat nauttia yhteistyön tuloksista jotka näkyivät myynnin ja näkyvyyden kasvuna. 

 

 

 

 

 

Yritys

Discovery Finland on tv-yhtiö, jonka kanaviin kuuluvat vapaasti katsottavissa olevat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC sekä suoratoistopalvelut discovery+ ja Eurosport Player. Yhtiöllä on lisäksi maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery, Travel Channel ja Food Channel sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2. Discovery Finland on osa globaalia mediayhtiö Discovery Inc:ia.
Y-tunnus: 1776464-8

Yhteystiedot

Discovery Finland

Mechelininkatu 1a, 2. krs 00180 Helsinki

Vaihde: +358 207 870 850