Warner Bros. Discovery yrityksenä

Liity osaksi menestystarinaamme!

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) on globaali media- ja viihdeyritys, jonka luoma ja jakelema, monipuolinen sisältö- ja brändiportfolio on saatavilla niin television, valkokankaan kuin suoratoiston kautta. Yli 220 maassa ja alueella ja 50 kielellä saatavilla oleva Warner Bros. Discovery inspiroi, informoi ja viihdyttää yleisöä maailmanlaajuisesti ikonisten brändiensä ja tuotteidensa kautta. Näihin lukeutuvat muun muassa Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim ja Turner Classic Movies.

Suomessa Warner Bros. Discoveryn kanaviin kuuluvat vapaasti katsottavissa olevat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC, suoratoistopalvelut discovery+, Eurosport Player ja HBO Max, maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery, Travel Channel ja Food Channel sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2.

Warner Bros. Discovery on Suomen nopeimmin kasvava kaupallinen tv-talo, jonka keskiössä ovat laaja kanavaperhe, kiinnostava kotimainen ja kansainvälinen ohjelmisto sekä tv-maailman ja urheilun suosituimmat tähdet.

Kanavamme ja palvelumme tavoittavat monipuolisen kohderyhmän. Suomen nopeimmin kasvava suoratoistopalvelu discovery+ on laadukas ohjelmaympäristö brändille. Discovery+:ssa on laajin tarjonta kansainvälistä ohjelmasisältöä sekä satoja tunteja rakastettuja kotimaisia sarjoja. Discovery+ yhdessä Eurosport Playerin kanssa kokoaa myös huippu-urheilun ystävät sporttimaailman tähtihetkien äärelle parhaiden asiantuntijoiden saattelemana. Palveluissa voi katsoa tv-kanavia Eurosport 1 ja Eurosport 2, ja ne ovat myös olympialaisten koti. Warner Bros. Discovery omistaa olympiakisojen televisiointioikeudet Euroopassa vuosina 2018-2024, ja seuraavaksi katse kohdistuu Pariisin kesäolympialaisiin. Lisäksi Warner Bros. Discovery Finland on solminut kuusivuotisen (2020-2026) sopimuksen Suomen Jääkiekkoliiton kanssa, jonka myötä Leijonien kaikki maaottelut nähdään discovery+:ssa ja TV5:lla.

Valtakunnallisesti näkyvät kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC luovat puheenaiheita tuoreiden, kiinnostavien ohjelmien kautta. TV5 on raikas ja monipuolinen viihdekanava, jonka vahva katsojaprofiili tavoittaa hyvin myös lapsiperheet. Ainoa oikea miesten kanava Kutonen tarjoaa elämyksellisiä sisältöjä ajassa kiinni oleville katsojille. Aikuisille naisille suunnattu Frii tuo kaivatun tauon kiireiseen arkeen. TLC puolestaan tavoittaa nuoret naiset energisen, helposti samaistuttavan viihteen kautta. Maksu-tv-kanavat Discovery Channel, Animal Planet, Investigation Discovery, Discovery Science, Travel Channel ja Food Network tuovat ihmeet ja ilmiöt ympäri maailmaa suoraan kotisohville.

Onko Sinulla intohimo, joka toimii polttoaineena eteenpäin? Televisio vastaa erinomaisesti tähän tarpeeseen. Haluamme viihdyttää, inspiroida ja herättää tunteita jokaisena päivänä. Seurassamme voit nauraa, itkeä, rentoutua, yllättyä, juhlia voitonhetkiä sekä oppia uutta. Runsas kotimainen ja kansainvälinen ohjelmistomme tarjoaa jokaiselle jotain, olit sitten kiinnostunut moottorien maailmasta, ruoanlaitosta, rikoksista, dokumenteista, huippuelokuvista tai vauhdikkaista realitysarjoista. Katsottava ei lopu kesken - ohjelmakirjastomme kasvaa vuosittain yli 5000 tunnilla uutta sisältöä.

Tv-talona olemme ketterä, joustava, luova ja aikaansaava kumppani, joka tarjoaa monipuoliset työkalut tavoitteiden saavuttamiseen. Kattavan ja inspiroivan ohjelmistomme kautta tavoitat luontevasti ihmiset, jotka jakavat näkemyksesi.

Kuulostaako hyvältä? Olethan pian yhteydessä!

Yritys

Warner Bros. Discovery on globaali media- ja viihdeyhtiö, jonka kanaviin Suomessa kuuluvat vapaasti katsottavissa olevat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC ja suoratoistopalvelut discovery+, Eurosport Player ja HBO Max. Yhtiöllä on lisäksi Suomessa maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery, Travel Channel ja Food Channel sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2.

Y-tunnus: 1776464-8

Yhteystiedot

Warner Bros. Discovery

Mechelininkatu 1a, 2. krs 00180 Helsinki

Vaihde: +358 207 870 850