Mainosta kanavillamme 2023

Olisiko aika tehostaa brändisi markkinointitoimenpiteitä? Etsitkö uusia kohderyhmiä ja laajempaa asiakaskuntaa? Keskitytkö brändisi rakentamiseen, ja haluatko nostaa tunnettuuden uudelle tasolle?

Televisiomainonta on tutkitusti tehokasta, vaikuttavaa ja kannattavaa. Televisio on tehokkain media brändin rakentamiseen ja luo brändin ympärille arvostusta ja luotettavuutta. Televisiomainonnalla tavoitat suuret massat nopeasti, ja kohderyhmään vetoavalla luovalla toteutuksella varmistat viestisi mieleenpainuvuuden.

Perinteisen tv:n oheen on hyvä liittää näkyvyys premium-suoratoistopalvelussa. Näin voidaan tehostaa erityisesti nuorempien kohderyhmien tavoittavuutta.

 

Spottimainonta

Kanaviemme mainoskatkoilla näkyvällä spottimainonnalla tavoitat kuluttajat ja varmistat viestisi tavoittavuuden.

Spottimainonnan hintaan vaikuttavat spottipituus, haluttu kohderyhmä, kampanjan kesto ja prime/off-suhde. Spottipituudet voivat olla muutamasta sekunnista minuuttiin.

Mahdollistamme jokaiselle spottikampanjalle kontaktitakuun, eli maksat juuri siitä määrästä kontakteja, mitä olet ostanut.

Lisätietoa aineiston toimituksesta ja teknisistä vaatimuksista täällä.

Alla eriteltynä vuoden 2023 ostokohderyhmät, viikkoindeksit sekä spottikertoimet. Sivun alaosasta pääset lataamaan yleiset ehtomme.

 

 

Contact Us

Yritys

Warner Bros. Discovery on globaali media- ja viihdeyhtiö, jonka kanaviin Suomessa kuuluvat vapaasti katsottavissa olevat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC ja suoratoistopalvelut discovery+, Eurosport Player ja HBO Max. Yhtiöllä on lisäksi Suomessa maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery, Travel Channel ja Food Channel sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2.

Y-tunnus: 1776464-8

Yhteystiedot

Warner Bros. Discovery

Mechelininkatu 1a, 2. krs 00180 Helsinki

Vaihde: +358 207 870 850