Mainosta kanavillamme

Onko brändisi markkinointitoimenpiteitä aika tehostaa? Etsitkö uusia kohderyhmiä ja laajempaa asiakaskuntaa? Keskitytkö brändin rakentamiseen ja haluat nostaa tunnettuuden uudelle tasolle?

Televisiomainonta on tutkitusti tehokasta, vaikuttavaa ja kannattavaa. Televisio on tehokkain media brändin rakentamiseen ja luo brändin ympärille arvostusta ja luotettavuutta. Televisiomainonnalla tavoitat suuret massat nopeasti ja kohderyhmään vetoavalla luovalla toteutuksella varmistat viestisi mieleenpainuvuuden.

Perinteisen tv:n oheen on hyvä liittää näkyvyys premium-suoratoistopalvelussa. Näin voidaan tehostaa erityisesti nuorempien kohderyhmien tavoittavuutta.

 

Spottimainonta

Kanaviemme mainoskatkoilla olevalla spottimainonnalla tavoitat kuluttajat ja varmistat viestisi tavoittavuuden.

Spottimainonnan hintaan vaikuttavat spottipituus, haluttu kohderyhmä, kampanjan kesto ja prime/off-suhde. Spottipituudet voivat olla muutamasta sekunnista minuuttiin.

Mahdollistamme jokaiselle spottikampanjalle kontaktitakuun, eli maksat juuri siitä määrästä kontakteja, mitä olet ostanut.

Lisätietoa aineiston toimituksesta ja teknisistä vaatimuksista täällä.

Alla eriteltynä vuoden 2021 ostokohderyhmät, viikkoindeksit sekä spottikertoimet. Sivun alaosasta pääset lataamaan yleiset ehtomme.

 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme!

Yritys

Discovery Finland on tv-yhtiö, jonka kanaviin kuuluvat vapaasti katsottavissa olevat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC sekä suoratoistopalvelut discovery+ ja Eurosport Player. Yhtiöllä on lisäksi maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery, Travel Channel ja Food Channel sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2. Discovery Finland on osa globaalia mediayhtiö Discovery Inc:ia.
Y-tunnus: 1776464-8

Yhteystiedot

Discovery Finland

Mechelininkatu 1a, 2. krs 00180 Helsinki

Vaihde: +358 207 870 850