Kaikkien aikojen Leijonakausi starttaa TV5:lla ja discovery+-palvelussa

Perinteinen Karjala-turnaus käynnistää Discoveryn kaikkien aikojen kiekkotalven, jonka huippuhetket nähdään helmikuussa käytävissä talviolympialaisissa. Kiekkokaukaloista tutut tähdet Teemu Selänteen johdolla ottavat haltuun studion ja selostamon.

Kaikkien aikojen Leijonakiekkokausi polkaistaan käyntiin perinteiseen tapaan Karjala-turnauksella. Siitä alkavan puolivuotisen aikana Discoveryn kanavilta seurataan huippujääkiekkoa lähes 250 ottelun verran. Eri ikäluokkien MM-turnaukset, EHT-turnaukset ja talviolympialaisten jääkiekkoturnaukset yhdistettynä jääkiekon KHL-sarjan otteluihin takaavat sen, että Discoveryn kanavilta voi seurata jääkiekkoa viikon lähes jokaisena päivänä. Helmikuussa käytävien talviolympialaisten miesten ja naisten jääkiekkoturnaukset nähdään yksinoikeudella Discoveryn kanavilla. Kaikki leijonien ja naisleijonien ottelut sekä mitalipelit nähdään vapaasti katsottavalla TV5-kanavalla. Lisäksi jokainen Pekingin olympiaturnauksen ottelu on katsottavissa discovery+-palvelussa.

 

 

Discoveryn Leijonatiimi

Discoveryn asiantuntijatiimi on täynnä vahvaa omakohtaista kokemusta ja mittavaa menestystä. Myös kaikki Discoveryn asiantuntijat ja selostajat aloittavat oman tuhdin maajoukkueurakkansa Karjala-turnauksesta. Työsarkaa riittää, sillä Discoveryn kanavat näyttävät seuraavan puolen vuoden aikana lähes 250 jääkiekko-ottelua.

Studiolähetyksissä ja selostamossa nähdään ja kuullaan tuttuja sekä tuoreita nimiä. Mukana tiimissä on muun muassa kaksi Stanley cup -voittajaa ja Leijonalegendaa, kun Teemu Selänne ja Kimmo Timonen antavat oman panoksensa studiokeskusteluille. JP Jalon siirryttyä eläkkeelle ottaa kiekkoselostamossa päävastuun Oskari Saari. Tuorein lisäys asiantuntijatiimissä on pitkän ja menestyksekkään uran Leijonissa ja NHL:ssä tehnyt Jussi Jokinen.

Studiojuontajat: Juhani Henriksson ja Oona Tolppanen

Asiantuntijat: Teemu Selänne, Kimmo Timonen, Tuomas Grönman, Antti-Jussi Niemi, Oskar Osala, Jussi Jokinen, Tommi Niemelä, Janne Pesonen, Saija Tarkki, Annina Rajahuhta ja Terhi Mertanen

Selostajat: Oskari Saari, Juhavaltteri Salminen, Nuutti Vihtilä ja Julius Vauhkonen

 

Leijonat kohti Pekingiä -ohjelmasarja

Marraskuussa discovery+-palvelussa käynnistyy tuore 10-osainen ohjelmasarja, Leijonat kohti Pekingiä, joka seuraa suomalaisten huippupelaajien matkaa kohti helmikuussa käytäviä talviolympialaisia. Kamerat kulkevat tiiviisti tunnettujen maajoukkuepelaajien mukana aina kesäharjoittelusta kotioloihin sekä pukuhuoneisiin tallentaen taustoja ja ajatuksia valmistauduttaessa kohti olympiatalvea ja - turnausta.

Huippu-urheilijoiden elämää katsojille avaavat muun muassa naisten joukkueen avainpelaajista Jenni Hiirikoski, Ronja Savolainen ja Susanna Tapani. Miesten joukkueeseen jo valitut Aleksander Barkov, Sebastian Aho ja Mikko Rantanen ovat tuttuja nimiä NHL:n maali- ja pistetilastoista, mutta millaisia ajatuksia Leijonapaita heissä herättää ja mitä tuleva kausi heille merkitsee? Lisäksi sarjassa tavataan useita suomalaisia NHL-pelaajia, Suomea edustaneita entisiä maajoukkuepelaajia ja valmentajia.

Valmennusjohdon työskentelyä seuraamalla katsojille avautuu pelaajavalintojen taustat ja tulevien joukkueiden roolitukset. Päävalmentajien Jukka Jalosen ja Pasi Mustosen ja General Managerien Jere Lehtisen ja Tuula Puputin arjen työtä seuraamalla ja heidän kertomana katsojille avataan kokonaisuutta, jonka lopputuloksena joukkueet lopulta muodostuvat.

Ohjelmasarjan tuotanto on käynnissä aina siihen asti, kun molemmat olympiajoukkueet julkistetaan tammikuussa 2022.

 

Isänpäiväviikko on suomalaista kiekkojuhlaa TV5:lla ja discovery+:ssa

Isänpäivää edeltävä viikko tarjoaa keskiviikosta alkaen päivittäin suomalaista kiekkojuhlaa. Perinteisen Karjala-turnauksen lisäksi TV5:lla seurataan naisleijonien maaotteluita maailmanmestari Kanadaa vastaan. 

10.11. klo 18.15  Leijonastudio, Katsaus Leijonien tulevaan kiekkokauteen.

11.11. Leijonat kohti Pekingiä -sarjan avausjakso discovery+-palvelussa

11.11. klo 14.00 Dokumentti vuonna 2006 -syntyneiden jääkiekkolupausten Pohjola-leiristä Vierumäellä syksyllä 2021

11.11. klo 14.25 Naisten maaottelu: Suomi - Kanada

11.11. klo 18.20 Suomi - Venäjä (Leijonastudio klo 18)

11.11. klo 21.00 Ruotsi - Tsekki, jälkilähetys (suora lähetys discovery+ klo 18.55)

12.11. klo 23.40 Leijonakiekkopäivä: kohokohdat 

13.11. klo 13.55 Naisten maaottelu: Suomi - Kanada

13.11. klo 16.25 Venäjä - Tsekki, kohokohdat (suora lähetys discovery+ klo 13.55)

13.11. klo 17.50 Suomi - Tsekki (Leijonastudio klo 17.25)

14.11. klo 13.55 Naisten maaottelu: Suomi - Kanada

14.11. klo 16.25 Tsekki - Venäjä, kohokohdat (suora lähetys discovery+ klo 13.25)

14.11. klo 17.25 Suomi - Ruotsi (Leijonastudio klo 17)

 

Kaikkien aikojen Leijonakauden turnaukset TV5:lla sekä discovery+:lla 

16.-19.12. Venäjän EHT-turnaus

26.-29.12. Alle 16-vuotiaiden neljän maan turnaus

20.-23.12. Alle 20-vuotiaiden MM-turnauksen valmistavat ottelut

26.12.-5.1. Alle 20-vuotiaiden MM-turnaus

8.-15.1. Alle 18-vuotiaiden naisten MM-turnaus

4.-20.2. Pekingin talviolympialaiset - miesten ja naisten olympiaturnaukset näkyvät yksinoikeudella Discoveryn kanavilla

9.-13.2. Alle 18-vuotiaiden viiden maan turnaus

4.-24.4. EHC-otteluita (4-6 ottelua)

20.4.-2.5. Alle 18-vuotiaiden MM-turnaus

28.4.-1.5. Tshekin EHT-turnaus

5.-8.5. Ruotsin EHT-turnaus

 

Kiinnostuitko mainosmahdollisuuksista Leijona-kiekon yhteydessä? Ota yhteyttä myyntiimme: myynti@discovery.com

Contact Us

Yritys

Warner Bros. Discovery on globaali media- ja viihdeyhtiö, jonka kanaviin Suomessa kuuluvat vapaasti katsottavissa olevat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC ja suoratoistopalvelut discovery+, Eurosport Player ja HBO Max. Yhtiöllä on lisäksi Suomessa maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery, Travel Channel ja Food Channel sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2.

Y-tunnus: 1776464-8

Yhteystiedot

Warner Bros. Discovery

Mechelininkatu 1a, 2. krs 00180 Helsinki

Vaihde: +358 207 870 850