Hae ohjelmiin

Täältä löydät hakemuslinkit tekeillä oleviin ohjelmiimme, joihin etsitään parhaillaan esiintyjiä.

 

Hae Unelmahäihin

Virallistatko suhteesi? Tee se kameroiden edessä. Hae Unelmahäiden tulevalle kaudelle, jota kuvataan parhaillaan. Kaikkien suomalaisten hääohjelmien äiti vie katsojat seuraamaan rakkaustarinoita ja niiden huipennusta, parin unelmahäitä. Jos haluat tulevan puolisosi kanssa mukaan, siirry osoitteeseen www.filmaattiset.fi ja täytä siellä oleva lomake.

 

Supersuosittu Naked Attraction Suomi saa jatkoa

– Astu alastomuuden alttarille ja hae mukaan ohjelmaan! Kuvaukset syksyllä 2022

Rohkea ja lämminhenkinen Naked Attraction Suomi saa jatkoa discovery+-palvelussa. Sarjan kolmannelle kaudelle haetaan upeita, rohkeita ja ennakkoluulottomia, oman vartalon ja seksuaalisuuden kanssa sinut olevia valloittavia persoonia, jotka etsivät rakkautta ilman vaatteita tai päällepuettuja rooleja. 

Sarjassa rakkautta etsitään käänteisessä järjestyksessä. Ensin tavataan ilman vaatteita ja lopulta mennään vaatteet päällä ensitreffeille. Kahdenkeskisen tutustumisen aikana roolit on jo riisuttu, mutta kohtaavatko henkilökemiat?

Ohjelman keulahahmona ja osallistujien tukena toimii tuttuun tapaan upea Marja Kihlström, erityistason seksuaaliterapeutti (NACS).

Kuvaukset syksyllä 2022.

Ohjelman Discoverylle tuottaa Moskito television. Hakulomake ohjelmaan löytyy täältä.

 

Yritys

Warner Bros. Discovery on globaali media- ja viihdeyhtiö, jonka kanaviin Suomessa kuuluvat vapaasti katsottavissa olevat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC ja suoratoistopalvelut discovery+, Eurosport Player ja HBO Max. Yhtiöllä on lisäksi Suomessa maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery, Travel Channel ja Food Channel sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2.

Y-tunnus: 1776464-8

Yhteystiedot

Warner Bros. Discovery

Mechelininkatu 1a, 2. krs 00180 Helsinki

Vaihde: +358 207 870 850