Discovery yrityksenä

Liity osaksi menestystarinaamme!

Discovery Finland on Suomen nopeimmin kasvava kaupallinen tv-talo, jonka keskiössä ovat laaja kanavaperhe, kiinnostava kotimainen ja kansainvälinen ohjelmisto sekä tv-maailman ja urheilun suosituimmat tähdet.

Kanavamme ja palvelumme tavoittavat monipuolisen kohderyhmän. Suomen nopeimmin kasvava suoratoistopalvelu discovery+ on laadukas ohjelmaympäristö brändille. discovery+:ssa on laajin tarjonta kansainvälistä ohjelmasisältöä sekä satoja tunteja rakastettuja kotimaisia sarjoja. discovery+ yhdessä Eurosport Playerin kanssa kokoaa myös huippu-urheilun ystävät sporttimaailman tähtihetkien äärelle parhaiden asiantuntijoiden saattelemana. Palveluissa voi katsoa tv-kanavia Eurosport 1 ja Eurosport 2, ja ne ovat myös olympialaisten koti. Discovery Communications omistaa olympiakisojen televisiointioikeudet Euroopassa vuosina 2018-2024, ja seuraavaksi katse kohdistuu Tokion kesäolympialaisiin. Lisäksi Discovery Finland on solminut kuusivuotisen (2020-2026) sopimuksen Suomen Jääkiekkoliiton kanssa, jonka myötä Leijonien kaikki maaottelut nähdään discovery+:ssa ja TV5:lla.

Valtakunnallisesti näkyvät kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC luovat puheenaiheita tuoreiden, kiinnostavien ohjelmien kautta. TV5 on raikas ja monipuolinen viihdekanava, jonka vahva katsojaprofiili tavoittaa hyvin myös lapsiperheet. Ainoa oikea miesten kanava Kutonen tarjoaa elämyksellisiä sisältöjä ajassa kiinni oleville katsojille. Aikuisille naisille suunnattu Frii tuo kaivatun tauon kiireiseen arkeen. TLC puolestaan tavoittaa nuoret naiset energisen, helposti samaistuttavan viihteen kautta. Maksu-tv-kanavat Discovery Channel, Animal Planet, Investigation Discovery, Discovery Science, Travel Channel ja Food Network tuovat ihmeet ja ilmiöt ympäri maailmaa suoraan kotisohville.

Onko Sinulla intohimo, joka toimii polttoaineena eteenpäin? Televisio vastaa erinomaisesti tähän tarpeeseen. Haluamme viihdyttää, inspiroida ja herättää tunteita jokaisena päivänä. Seurassamme voit nauraa, itkeä, rentoutua, yllättyä, juhlia voitonhetkiä sekä oppia uutta. Runsas kotimainen ja kansainvälinen ohjelmistomme tarjoaa jokaiselle jotain, olit sitten kiinnostunut moottorien maailmasta, ruoanlaitosta, rikoksista, dokumenteista, huippuelokuvista tai vauhdikkaista realitysarjoista. Katsottava ei lopu kesken - ohjelmakirjastomme kasvaa vuosittain yli 5000 tunnilla uutta sisältöä.

Tv-talona olemme ketterä, joustava, luova ja aikaansaava kumppani, joka tarjoaa monipuoliset työkalut tavoitteiden saavuttamiseen. Kattavan ja inspiroivan ohjelmistomme kautta tavoitat luontevasti ihmiset, jotka jakavat näkemyksesi.

Kuulostaako hyvältä? Olethan pian yhteydessä! 

 

Yritys

Discovery Finland on tv-yhtiö, jonka kanaviin kuuluvat vapaasti katsottavissa olevat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC sekä suoratoistopalvelut discovery+ ja Eurosport Player. Yhtiöllä on lisäksi maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery, Travel Channel ja Food Channel sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2. Discovery Finland on osa globaalia mediayhtiö Discovery Inc:ia.
Y-tunnus: 1776464-8

Yhteystiedot

Discovery Finland

Mechelininkatu 1a, 2. krs 00180 Helsinki

Vaihde: +358 207 870 850